It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Les z vtáčej perspektívy

149 rokov priekopníckeho ducha spoločnosti Vaillant. Práve vďaka tomu neustále inovujeme vykurovanie, chladenie a vetranie. Pre našu planétu. A pre váš komfort.

Technológie tepelných čerpadiel Tepelné čerpadlá sa dostávajú do popredia.

Ekológia a účinnosť zohrávajú dôležitú úlohu pri rozhodovaní sa o type vykurovacieho systému pre váš dom. Čo je na technológii tepelného čerpadla také jedinečné? Tepelné čerpadlo využíva energiu zo vzduchu, zeme alebo podzemnej vody a premieňa ju energiu použiteľnú na vykurovanie. Modernizáciou na systém tepelného čerpadla môže každá domácnosť prispieť k ochrane nášho životného prostredia a zároveň si užívať komfort na mieru, maximálnu kontrolu a bezkonkurenčnú hospodárnosť.

Mama v záhrade